خلاصه پی دی اف وصیت نامه امام خمینی (ره)(دانش سیاسی ، اجتماعی و حقوق اساسی)
برای گرفتن تمام منابع استخدامی و آخرین نکات آزمون های استخدامی به شماره ۰۹۱۶۹۱۳۱۲۰۱ در پیام رسان های ایتا ، تلگرام ، واتساپ، روبیکا پیام دهید و یا در صورت نیاز تماس حاصل فرمایید
برای دریافت نوبت مشاوره رایگان استخدامی پیرانه پند کلیک کنید
اطلاعات شما به امانت نزد ما نگهداری خواهد شد ، افتخار ما اعتماد شماست.
ارسال کلیه سفارشات از طریق پست پیشتاز تا 24 ساعت بعد از خرید صورت می پذیرد.
در صورت عدم رضایت هنگام تحویل محصول امکان برگشت وجه وجود دارد.
در خلاصه وصیت امام خمینی در ابتدا شم های کوتاه و قاصر در باب" ثقلین" تذکر داد شده است. نه از حیث مقامات غیبی و معنوی و عرفانی که قلم مثل منی عاجز است از جسارت در مرتبه ای که عرفان که در تمام دایره وجود، از ملک تا ملکوت اعلی و از آنجا تا لاهوت و آنچه در فهم من و تو ناید سنگین و تحمل آن فوق طاقت، اگر نگویم ممتنع است و نه از آنچه بر بشریت گذشته است. از به دور بودن از حقایق مقام والای کفل اکبر" و "نقل کبیر که از هر چیز اکبر است جز ثقل اکبر که اکبر مطلق است و نه از آنچه گذشته است بر این دو نقل از دشمنان خط و طاعونیان بازیگر که شمارش آن برای مثل منی میسر نیست به دلیل قصور اطلاع و وقت محدود مناسب دیدم اشاره ای گذرا و بسیارکوتاه از آنچه بر این دو نقل گذشته است بنمایم.
حدیث ثقلین حجت قاطع است بر جميع بشر
وصیت نامه امام خمینی (ره) چشمه حکمتی است که از دل مصفا و الهی آن حضرت جوشیده و بر الله مبارکش جاری گردیده تا حجتی دیگر بر تبیین سیره عملی آن بزرگوار باشد و راه را پیشاپیش بر همه شبهات و تردیدها و القالات خداستان مسدود کشی
و ذکر این نکته لازم است که "حدیث ثقلین" متواتر بین جميع مسلمین است و ادرا کتب اهای بدنت از صحاح شش گانه تا کنیم دیگر آنان با الفاظ مختلف و موارد مکرره از پیامبر اکرم - صلی الله عليه وآله وسلم - به طور متواتر نقل شده است و این حدیث شریف حجت قاطع له مع بشریت به او برای مسلمانان مذاهب مختلف و باید همه مسلمانانی که حجت بر آنان تمام است جوابگوی آن باشند و اگر عذری برای جاهلان بی خبر باشد برای علمای مذاهب نیست.
-چرا امام خمینی در ابتدای وصیت نامه به حدیث ثقلین اشاره فرمودند؟
در خلاصه وصیت امام خمینی در ابتدا شمهای کوتاه و قاصر در باب تقلین تذکر داد شده است. نه از میان مقامات غیبی و معنوی و عرفانی که وام مثل منی عاجز است از جسارت در مرتبه ای که عرفان آن بر تمام دایره وجود از ملک تا ملکوت اعلی و از آنجا تا لاهوت و آنچه در فهم من و تو نایدر از مهجور بودن از حقایق مقام والای «ثقل اکبر» و قل کبیره که از هر چیز اکبر است جز ثقل اکبر که اکبر مطلق است و نه از آنچه گذشته است بر این دو نقل از دشمنان خدا و ملکوتیان بازیگر که شکارش آن برای مثل منی میسر نیست با قصور اطلاع و وقت محدود بلکه مناسب دیدم اشاره ای گذرا و بسیار کوتاه از آنچه بر این دو نقل گذشته است بنمایم.
حديث تقلین حجت قاطع است بر جميع بشر
وصیت نامه امام خمینی (ره) چشمه حکمتی است که از دل مصفا و الهی آن حضرت جوشیده و بر فلم مبارکش جاری گردیده تا حجتی دیگر بر تبیین سیره عملی آن بزرگوار باشد و راه را پیشاپیش بر همه شبهات و تردیدها و الفانات خناسان مسدود کند. ذکر این نکته لازم است که حدیث ثقلین متواتر بين جميع مسلمین است و [در] کتب اهل سنت از "صحاح شش گانه" به تا کتب دیگر آنان با الفاظ مختلف و موارد مکرره از پیامبر اکرم - صلى الله عليه وآله وسلم به طور متواتر نقل شده است. و این حدیث شریف حجت قاطع است بر جمیع بشر به ویژه مسلمانان مذاهب مختلف و باید همه مسلمانان که حجت بر آنان تمام است جوابگوی آن باشند و اگر عذری برای جاهلان بی خبر باشد برای علمای مذاهب نیست این اشاره میتواند به دلایل و از جنبه های مختلفی باشد از جمله اینکه مورد استناد بودن این حدیث نزد تشیع و اهل تسنن به گونه های مختلف خود بیانگر حقانیت مفهوم و محتوای این حدیث شریف است. نکته دیگر اینکه روش تمسک به قرآن و عترت را مورد توجه قرار داده است و به دلیل ملازم دانستن هر دوی اینها ارزش و اعتبار هر کدام را به واسطه دیگری تعریف کرده است. صرف نظر از تمام نکات مهم و کلیدی دیگری که در این حدیث شریف نهفته است که هر کدام می تواند علت انتخاب آن توسط امام خمینی به عنوان حسن مطلع وصیت نامه باشد. نکته مهم این است که تقریباً شاید هیچ حدیث دیگری چون حدیث ثقلین را نتوان یافت که با عبارتی کوتاه اما بسیار موجزء جامع الاطراف باشد و جان کلام پیامبر (ص) را برساند.
آغاز وصیت نامه به حدیث ثقلین و اشاره به سرگذشت آن دو در تاریخ اسلامی به خوبی مقصود ایشان را بازگو می کند.
این حدیث شریف که از زبان پیامبر اکرم(ص) بارها به ویژه در روزهای آخر عمر آن حضرت بیان شده است راه سعادت دو جهان را برای مسلمانان و همه طالبان حق بازگو می نماید و امام (س) نیز به پیروی از پیامبر (ص) در این وصیت نامه که برای ایرانیان و مسلمانان نگاشته شده است راه و رسم و زندگی و سعادت را نشان می دهند، آن را سرلوحه سفارش نامه خویش قرار می دهند و به یک کلام می خواهند بگویند همه آنچه من گفته و می گویم باید انجام و تعهد به این دو باشد، پس در هر زمان و مکانی هستید، ببینید این دو برای شما چه دستوری می دهند و چه می گویند به همان عمل کنید.
مشخصات
- تعداد صفحه
- 25
- فرمت فایل
- آزمون استخدامی آموزش و پرورش
- آموزگار ابتدایی
دبیری
کیفیت بخشی
احتمالا با این موارد هم علاقمند باشید