{"id":21,"id_category":"21","name":"\u067e\u0627\u06cc\u0627\u0646 \u0646\u0627\u0645\u0647","active":"1","position":"0","description":"<p>\u067e\u0627\u06cc\u0627\u0646 \u0646\u0627\u0645\u0647 \u0647\u0627\u06cc \u06a9\u0644\u06cc\u0647 \u0631\u0634\u062a\u0647 \u0647\u0627\u06cc \u062f\u0627\u0646\u0634\u06af\u0627\u0647\u06cc\u00a0<\/p>","id_parent":"3","id_category_default":null,"level_depth":"3","nleft":"4","nright":"5","link_rewrite":"Thesis","meta_title":"","meta_keywords":"","meta_description":"","date_add":"2017-08-03 18:14:58","date_upd":"2024-01-24 20:12:08","is_root_category":"0","id_shop_default":"1","groupBox":null,"doNotRegenerateNTree":false,"id_image":false,"id_shop_list":[],"force_id":false}

پایان نامه طراحی سیستم مکنده غلات

15,000 تومان
بدون مالیات
تعداد
موجود است

  سیاست امنیتی

اطلاعات شما به امانت نزد ما نگهداری خواهد شد ، افتخار ما اعتماد شماست.

  سیاست ارسال

ارسال کلیه سفارشات از طریق پست پیشتاز تا 24 ساعت بعد از خرید صورت می پذیرد.

  ضمانت برگشت وجه

در صورت عدم رضایت هنگام تحویل محصول امکان برگشت وجه وجود دارد.

فهرست مطالب

عنوان                                                                                                                صفحه

مقدمه و تارتخچه  ................................................................................................... 1

فصل اول

1-1- بخش اول : گندم و ويژگيهاي آرد ماکاروني ............................................... 4

2-1- بخش دوم : انواع ماکاروني ........................................................................ 10

3-1- بخش سوم: ارزش غذايي فرآورده‌هاي ماکاروني...................................... 18

4-1- بخش چهارم: موقعيت و محل کارخانة بازديد شده ................................... 20

فصل دوم

2-1- بخش اول: مواد اوليه مورد استفاده .......................................................... 24

فصل سوم

1-3- بخش اول : ساخت ماکاروني....................................................................... 37

1-1-3- روشهاي ساخت انواع ماکاروني ............................................................ 38

الف: روش غير پيوسته ............................................................................... 40

ب: روش پيوسته ......................................................................................... 41

2-3- بخش دوم:‌ انتقال دهنده