

{"id":21,"id_category":"21","name":"\u067e\u0627\u06cc\u0627\u0646 \u0646\u0627\u0645\u0647","active":"1","position":"0","description":"<p>\u067e\u0627\u06cc\u0627\u0646 \u0646\u0627\u0645\u0647 \u0647\u0627\u06cc \u06a9\u0644\u06cc\u0647 \u0631\u0634\u062a\u0647 \u0647\u0627\u06cc \u062f\u0627\u0646\u0634\u06af\u0627\u0647\u06cc\u00a0<\/p>","id_parent":"3","id_category_default":null,"level_depth":"3","nleft":"4","nright":"5","link_rewrite":"Thesis","meta_title":"","meta_keywords":"","meta_description":"","date_add":"2017-08-03 18:14:58","date_upd":"2024-01-24 20:12:08","is_root_category":"0","id_shop_default":"1","groupBox":null,"doNotRegenerateNTree":false,"id_image":false,"id_shop_list":[],"force_id":false}
اطلاعات شما به امانت نزد ما نگهداری خواهد شد ، افتخار ما اعتماد شماست.
ارسال کلیه سفارشات از طریق پست پیشتاز تا 24 ساعت بعد از خرید صورت می پذیرد.
در صورت عدم رضایت هنگام تحویل محصول امکان برگشت وجه وجود دارد.
فهرست مطالب
عنوان صفحه
مقدمه و تارتخچه ................................................................................................... 1
فصل اول
1-1- بخش اول : گندم و ويژگيهاي آرد ماکاروني ............................................... 4
2-1- بخش دوم : انواع ماکاروني ........................................................................ 10
3-1- بخش سوم: ارزش غذايي فرآوردههاي ماکاروني...................................... 18
4-1- بخش چهارم: موقعيت و محل کارخانة بازديد شده ................................... 20
فصل دوم
2-1- بخش اول: مواد اوليه مورد استفاده .......................................................... 24
فصل سوم
1-3- بخش اول : ساخت ماکاروني....................................................................... 37
1-1-3- روشهاي ساخت انواع ماکاروني ............................................................ 38
الف: روش غير پيوسته ............................................................................... 40
ب: روش پيوسته ......................................................................................... 41
2-3- بخش دوم: انتقال دهنده