-
خانه
- تحقیق و پروژه
- خلاصه و جزوات
- آزمون های شبیه سازی شده
-
آموزش و پرورش
- جزوه چاپی منابع استخدامی آموزش و پرورش
- فایل اصلی منابع استخدامی آموزش و پرورش
- فایل خلاصه منابع استخدامی آموزش و پرورش
- فایل صوتی خط به خط منابع استخدامی آموزش و پرورش
- فایل صوتی تدریسی منابع استخدامی آموزش و پرورش
- فایل تست منابع استخدامی آموزش و پرورش
- تدریس ویدیوی استخدامی آموزش و پرورش
- پاورپوینت منابع استخدامی آموزش و پرورش
-
کافینت آنلاین
- تحقیق و پروژه
-
آموزش و پرورش
- جزوه چاپی منابع استخدامی آموزش و پرورش
- فایل اصلی منابع استخدامی آموزش و پرورش
- فایل خلاصه منابع استخدامی آموزش و پرورش
- فایل صوتی خط به خط منابع استخدامی آموزش و پرورش
- فایل صوتی تدریسی منابع استخدامی آموزش و پرورش
- فایل تست منابع استخدامی آموزش و پرورش
- تدریس ویدیوی استخدامی آموزش و پرورش
- پاورپوینت منابع استخدامی آموزش و پرورش
- خلاصه و جزوات
- آزمون های شبیه سازی شده
- مشاوره استخدامی و تحصیلی
پایان نامه تکنولوژی تولید ماکارانی
اطلاعات شما به امانت نزد ما نگهداری خواهد شد ، افتخار ما اعتماد شماست.
ارسال کلیه سفارشات از طریق پست پیشتاز تا 24 ساعت بعد از خرید صورت می پذیرد.
در صورت عدم رضایت هنگام تحویل محصول امکان برگشت وجه وجود دارد.
فهرست مطالب
عنوان صفحه
مقدمه و تارتخچه ................................................................................................... 1
فصل اول
1-1- بخش اول : گندم و ويژگيهاي آرد ماکاروني ............................................... 4
2-1- بخش دوم : انواع ماکاروني ........................................................................ 10
3-1- بخش سوم: ارزش غذايي فرآوردههاي ماکاروني...................................... 18
4-1- بخش چهارم: موقعيت و محل کارخانة بازديد شده ................................... 20
فصل دوم
2-1- بخش اول: مواد اوليه مورد استفاده .......................................................... 24
فصل سوم
1-3- بخش اول : ساخت ماکاروني....................................................................... 37
1-1-3- روشهاي ساخت انواع ماکاروني ............................................................ 38
الف: روش غير پيوسته ............................................................................... 40
ب: روش پيوسته ......................................................................................... 41
2-3- بخش دوم: انتقال دهنده