-
خانه
- تحقیق و پروژه
- خلاصه و جزوات
- آزمون های شبیه سازی شده
-
آموزش و پرورش
- جزوه چاپی منابع استخدامی آموزش و پرورش
- فایل اصلی منابع استخدامی آموزش و پرورش
- فایل خلاصه منابع استخدامی آموزش و پرورش
- فایل صوتی خط به خط منابع استخدامی آموزش و پرورش
- فایل صوتی تدریسی منابع استخدامی آموزش و پرورش
- فایل تست منابع استخدامی آموزش و پرورش
- تدریس ویدیوی استخدامی آموزش و پرورش
- پاورپوینت منابع استخدامی آموزش و پرورش
-
کافینت آنلاین
- تحقیق و پروژه
-
آموزش و پرورش
- جزوه چاپی منابع استخدامی آموزش و پرورش
- فایل اصلی منابع استخدامی آموزش و پرورش
- فایل خلاصه منابع استخدامی آموزش و پرورش
- فایل صوتی خط به خط منابع استخدامی آموزش و پرورش
- فایل صوتی تدریسی منابع استخدامی آموزش و پرورش
- فایل تست منابع استخدامی آموزش و پرورش
- تدریس ویدیوی استخدامی آموزش و پرورش
- پاورپوینت منابع استخدامی آموزش و پرورش
- خلاصه و جزوات
- آزمون های شبیه سازی شده
- مشاوره استخدامی و تحصیلی
پایان نامه فناوري هاي نوين در تجاري سازي بسته بندي مواد غذايي
اطلاعات شما به امانت نزد ما نگهداری خواهد شد ، افتخار ما اعتماد شماست.
ارسال کلیه سفارشات از طریق پست پیشتاز تا 24 ساعت بعد از خرید صورت می پذیرد.
در صورت عدم رضایت هنگام تحویل محصول امکان برگشت وجه وجود دارد.
چکیده
از آنجایی که یکی از ارکان اصلی فروش محصولات غذایی جلوه و نوع بسته بندی است و نیز با توجه به اینکه جذابیت بسته بندی در کشورهای توسعه یافته و همچنین در حال توسعه برای مصرف کنندگان بسیار حائز اهمیت است در این پروژه به بررسی انواع تغییرات در ساختارهای بسته بندی های موجود و همچنین به وجود آوردن نوآوری هایی در بسته بندی مواد غذایی در راستای جلب نظر مصرف کنندگان پرداخته شده است که به طور مختصر می توان تغییر ترکیب درصد و نیز تغییر نوع گازهای تزریقی جهت تیمار مواد درون بسته ها و نیز به وجود آوردن میدان های الکتریکی در همین راستا اشاره نمود.
در این پروژه به قابلیت های مایکروویو پذیر بودن اعم از فعال و غیر فعال پرداخت شده است ، همچنین با نمودار ها ، جداول و اشکال موجود در این پروژه به طور کافی داده های آزمایشگاهی و میدانی را مورد بررسی قرار داده ایم.
در طول بررسی های انجام گرفته در این پروژه به عوامل زیان بار موجود در سیر تکاملی بسته بندی ها و نیز راهکارهای بهبود بسته بندی ها و همچنین به مدل سازی و بهینه سازی آنها پرداخته ایم.
در این پروژه با مفهوم های جدیدی اعم از بسته بندی اتمسفر اصلاح شده ، اتمسفر های کنترل شده و غیره آشنا میگردیم.