پایان نامه بررسی رابطه فرهنگ سازمانی با توانمندسازی کارکنان مجموعه هتل ها و رستوران های سنتی شهرستان شوشتر
اطلاعات شما به امانت نزد ما نگهداری خواهد شد ، افتخار ما اعتماد شماست.
ارسال کلیه سفارشات از طریق پست پیشتاز تا 24 ساعت بعد از خرید صورت می پذیرد.
در صورت عدم رضایت هنگام تحویل محصول امکان برگشت وجه وجود دارد.
فهرست مطالب
عنوان صفحه
فصل اول: کلیات تحقیق
مقدمه ......................................................................................................................... 2
بیان مسأله ................................................................................................................... 2
اهمیت و ضرورت پژوهش .......................................................................................... 3
اهداف تحقيق............................................................................................................... 4
سؤالات تحقيق ............................................................................................................ 5
تعاریف نظری و عملیاتی پژوهش ................................................................................ 5
فصل دوم: ادبیات تحقیق
توانمندسازي................................................................................................................ 7
انواع توانمندسازي........................................................................................................ 7
فرايند توانمندسازي....................................................................................................... 8
نظريه هاي توانمندسازي................................................................................................ 8
عوامل و موانع توانمندسازي منابع انساني در سازمان........................................................ 9
سرمايه فرهنگي و انواع آن........................................................................................... 10
سرمايه اجتماعي و فرهنگي و توانمندسازي.................................................................... 12
سطوح توانمندسازي روابط عمومي .............................................................................. 12
فرايند توانمندسازي كاركنان روابط عمومي .................................................................... 13
مدل سيستمي توانمندسازي روابط عمومي...................................................................... 14
فرهنگ سازماني ......................................................................................................... 14
تعاريف فرهنگ سازماني.............................................................................................. 16
اهميت فرهنگ سازماني .............................................................................................. 18
خصوصيات فرهنگ سازمانی........................................................................................ 20
شيوه پيدايش فرهنگ................................................................................................... 22
انواع فرهنگ سازماني.................................................................................................. 23
رابطه فرهنگ و ساختار سازمان..................................................................................... 27
فرهنگ سازماني و توسعه............................................................................................. 27
نقش فرهنگ سازماني در مديريت دانش....................................................................... 28
رابطه فناوري و فرهنگ................................................................................................ 28
عدم برنامه ريزي براي به کارگيري فناوري..................................................................... 28
برنامه ريزي تغيير يا ايجاد فرهنگ براي به کارگيري فناوري............................................ 29
استفاده از فناوري براي ايجاد تغيير هاي فرهنگي موردنظر............................................... 29
رابطه فرهنگ و مديريت.............................................................................................. 29
رابطه فرهنگ و رفتار سازماني...................................................................................... 30
کارکرد فرهنگ سازماني............................................................................................... 30
زنده نگه داشتن فرهنگ................................................................................................ 31
عوامل مؤثر در تغيير فرهنگ سازماني............................................................................ 32
تغيير فرهنگ سازماني.................................................................................................. 32
فرهنگ هاي سازماني سالم و فرهنگ سازماني بيمار........................................................ 33
الگوي اساسي براي تبيين و تشريح فرهنگ سازماني....................................................... 33
فصل سوم: روش شناسی پژوهش
روش تحقیق.............................................................................................................. 41
جامعه آماري............................................................................................................... 41
حجم نمونه، روش نمونه گيري..................................................................................... 41
ابزارهاي اندازهگيري..................................................................................................... 42
شيوه تجزيه و تحليل دادهها.......................................................................................... 43
فصل چهارم: تحلیل داده ها
آمار توصیفی............................................................................................................... 47
بررسی سوالات پژوهش............................................................................................... 50
فصل پنجم: نتیجه گیری و پیشنهادات
بحث و نتیجه گیری..................................................................................................... 57
پیشنهادات ................................................................................................................. 58
پیشنهادات برای محققین آتی........................................................................................ 59
محدودیت های پژوهش.............................................................................................. 59
منابع و مأخذ ............................................................................................................. 60
ضمائم ....................................................................................................................... 61