پایان نامه شبکه های عصبی در تشخیص چهره
اطلاعات شما به امانت نزد ما نگهداری خواهد شد ، افتخار ما اعتماد شماست.
ارسال کلیه سفارشات از طریق پست پیشتاز تا 24 ساعت بعد از خرید صورت می پذیرد.
در صورت عدم رضایت هنگام تحویل محصول امکان برگشت وجه وجود دارد.
فهرست مطالب
فصل اول مقدمه
1-1مقدمه 2
1-2بیومتریك و تشخیص هویت 3
1-3نحوه عملكرد شناسایی از طرق مختلف : 5
1-3-1دست خط : 5
1-3-2الگوی دست: 5
1-3-3الگوی صدا : 6
1-3-4اسكن از عنبیه : 7
1-3-5اسكن از شبكیه چشم : 9
1-3-6اسكن از ورید : 9
1-4آینده بیومتریك 10
1-5آیا بیومتریك به حریم شخصی تجاوز می كند 10
1-6تصدیق هویت، تشخیص هویت 11
1-6-1بیومتریك چه می كند 11
1-6-2تشخیص دقیق: 12
فصل دوم شبکه های عصبی
2-1مقدمه 15
2-2شبکه عصبی چيست؟ 15
2-3 چرا شبکه عصبی 16
2-4بررسی اجمالی ساختار مغز 18
2-5 نرمافزارها و سخت افزارهاي شبكههاي عصبي 23
2-6 مزايا و محدوديت هاي شبكه عصبي 24
2-7برخی اهم کاربرد شبكههاي عصبي در مباحث مهندسي صنايع 25
2-7-1دستهبندي و شناسايي الگو 25
2-7-2پيش بيني 26
2-7-3مدلسازي و بهينه يابی 26
2-7-4کاربردهاي علم عصب شناسي در مديريت تغيير 26
2-8مديريت بر تغييرات از طريق يافته هاي علم عصب شناسي 28
فصل سوم تشخيص چهره از روبرو با استفاده از شبكه عصبي
3-1مقدمه 39
3-2شبكه هاي مورد استفاده 40
SOFM3-3مدل خود سازمانده 41
3-3-1ساختار شبکه RBF 41
3-3-2پردازش های تصاویر 42
3-3-3برش تصوير 43
3-4تبدیل تصاویر به Gray Level 44
3-5تبديل تصاوير به باينري 44
3-6استخراج لبه تصاوير 45
7-3: ZM Zernik Moments 46
PZM Pseudo Zernik Moment8-3 47
9-3LM Legendre Moments 48
3-10آزمايشات و نتايج 48
SOFM11-3 نتايج مربوط به شبكه 49
RBF12-3 نتايج مربوط به شبكه 51
3-13نتيجه گيري 54
فصل چهارم جداسازي چهره از غير چهره با استفاده از شبكه هاي عصبي
4-1 مقدمه 57
4-2 شناسائي رنگ پوست 59
4-3 فضاي رنگ 59
4-4 استخراج فضاي چهره 60
4-5 خوشه بندي 61
4-6 بررسي كانديداي چهره با ويولت 62
4-7 مراحل كلي كار 65
4-8 استخراج ناحيه چهره از تصوير 66
4-9 نتايج تجربي 67
4-10 نتيجه گيري 69
فصل پنجم شناسایی چهره به روش فازی عصبی
5-1مقدمه 71
5-2.پیشینه تحقیق 72
5-3.استخراج ویژگی 75
5-4. بخش طبقه بندی 78
5-5.استنتاج تطبیقی فازی عصبی 79
5-6شبیه سازیهای انجام شده 82
5-7. نتیجه گیری 85
منابع و مآخذ 87
فهرست جدول ها
جدول 3-1- نرخ شناسایی برای ابعاد 49
جدول 2-2- آمار صادرات کالاهاي صنايع غذايي در سالهاي 84-1383 50
جدول 2-3- صادرات زيرگروه هاي عمده بيسکويت و شکلات 51
جدول 4-1 خوشبندی 62
جدول 4-2 الگوریتم 68
جدول5-1 نتایج شبیهسازی بر روی بانک اطلاعاتی ORL 84