• حراج!

{"id":21,"id_category":"21","name":"\u067e\u0627\u06cc\u0627\u0646 \u0646\u0627\u0645\u0647","active":"1","position":"0","description":"<p>\u067e\u0627\u06cc\u0627\u0646 \u0646\u0627\u0645\u0647 \u0647\u0627\u06cc \u06a9\u0644\u06cc\u0647 \u0631\u0634\u062a\u0647 \u0647\u0627\u06cc \u062f\u0627\u0646\u0634\u06af\u0627\u0647\u06cc\u00a0<\/p>","id_parent":"3","id_category_default":null,"level_depth":"3","nleft":"4","nright":"5","link_rewrite":"Thesis","meta_title":"","meta_keywords":"","meta_description":"","date_add":"2017-08-03 18:14:58","date_upd":"2024-01-24 20:12:08","is_root_category":"0","id_shop_default":"1","groupBox":null,"doNotRegenerateNTree":false,"id_image":false,"id_shop_list":[],"force_id":false}

پایان نامه فناوری های نوین در تجاری سازی بسته بندی مواد غذایی

15,000 تومان
بدون مالیات
تعداد
موجود است

  سیاست امنیتی

اطلاعات شما به امانت نزد ما نگهداری خواهد شد ، افتخار ما اعتماد شماست.

  سیاست ارسال

ارسال کلیه سفارشات از طریق پست پیشتاز تا 24 ساعت بعد از خرید صورت می پذیرد.

  ضمانت برگشت وجه

در صورت عدم رضایت هنگام تحویل محصول امکان برگشت وجه وجود دارد.

فهرست مطالب

عنوان                               صفحه

 

 چکیده..................................................................................................................... 1

 

فصل اول: مقدمه و کلیات

1-1 مقدمه................................................................................................................ 3

1-2 بیان مسأله .................................................................................................... 4

1-3 ضرورت و اهمیت پژوهش ................................................................................... 5

1-4 هدف پژوهش ...................................................................................................... 6

1-5 سوال پژوهش..................................................................................................... 6

1-6 فرضیه پژوهش ................................................................................................. 7

1-7 مفاهیم پژوهش................................................................................................ 7

 

فصل دوم: ادبیات و پیشینه تحقیق

2-1  واکنش میوه و سبزیجات تازه به اتمسفر اصلاح شده........................... 10

2-1-1 تحمل نسبی به غلظت های کم اکسیژن و بالای دی اکسید کربن......... 10

2-2 ایجاد و حفظ جو............................................................................................. 11

2-2-1  اصلاح فعال.................................................................................................. 11

2-2-1-1 جاذب های اکسیژن.................................................................................. 11

2-2-1-2  جاذب های دی اکسید کربن................................................................... 11

2-2-1-3 جاذب های اتیلن..................................................................................... 11

2-2-2  اصلاح غیر فعال......................................................................................... 12

2-3 ویژگی های فیلم و نفوذ پذیری............................................................... 16

2-4  تعادل غلظت گاز.......................................................................................... 17

2-5 عوامل خارجی................................................................................................. 18

2-6 موقعیت کنونی و چشم انداز بسته بندی اتمسفر اصلاح شده.............. 19

2-7  مدلسازی اصلاح اتمسفر درون یک بسته.................................................... 19

MVTR 8 -2  سرعت انتقال بخار آب به صورت میلی لیتر/ روز/ مترمربع / مایل           20

2-9 فیلم های پلاستیکی قابل انعطاف برای بسته بندی اتمسفر اصلاح شده        22

2-10 عناصر حیاتی از یک مدل بسته بندی..................................................... 24

2-11 نیاز های پژوهشی آینده......................................................................... 28

2-12 بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده برای گوشت....................................... 30

2-13 رنگ زمینه.................................................................................................... 31

2-14 نقش گازها.................................................................................................... 31

2-15 طیور............................................................................................................... 33

2-16 ماهی............................................................................................................... 33

2-17 مونوکسید کربن ......................................................................................... 34

 

2-18 استفاده از گاز آرگون در بسته بندی بسته بندی اتمسفر اصلاح شده گوشت       37

2-19 ترکیبی از فرآیندها یا مواد افزودنی همراه با  بسته بندی اتمسفر اصلاح شده         39

2-20 بسته بندی برای فرآوری غیر حرارتی مواد غذایی........................ 41

2-21 فرآوری غیر حرارتی مواد غذایی......................................................... 42

2-22 بسته بندی های ماکروویو پذیر فعال................................................. 44

2-22-1 محافظ............................................................................................................ 44

2-22-2 اصلاح میدان ............................................................................................. 44

HPP3-22-2 ...................................................................................................................... 17

2-23 پرتودهی ....................................................................................................... 48

2-24 نور پالسی شده............................................................................................ 49

2-25 بسته بندی برای غذاهای فرآوری شده به روش های غیر حرارتی. 49

PEF 1-25-2.................................................................................................................. 50

HPP 2-25-2..................................................................................................................... 51

2-25-3 پرتودهی.................................................................................................... 53

2-25-4 نورپالسی شده......................................................................................... 55

 

 

فصل سوم: مواد و روش ها

3-1 روش بررسی...................................................................................................... 57

 

فصل چهارم: نتایج و بحث ها

4-1 بررسی  نمونه های تجاری شده....................................................................... 66

 

فصل پنجم: نتیجه گیری و پیشنهادات

5-1 نتیجه گیری.................................................................................................... 78

5-2 بسته بندی های ماکروویو پذیر غیر فعال.......................................... 79

5-3  اشکال و اندازه ها.................................................................................... 80

5-4 پیشنهادات..................................................................................................... 80

5-5 پژوهش های آینده......................................................................................... 85

منابع و مأخذ...................................................................................................... 87