- حراج!

فایل ورد
25برگ
اطلاعات شما به امانت نزد ما نگهداری خواهد شد ، افتخار ما اعتماد شماست.
ارسال کلیه سفارشات از طریق پست پیشتاز تا 24 ساعت بعد از خرید صورت می پذیرد.
در صورت عدم رضایت هنگام تحویل محصول امکان برگشت وجه وجود دارد.
فهرست:
فصل اول.........................................................................................................................1
تاریخچه..........................................................................................................................2
استانداردها.....................................................................................................................2
خط مشی کیفیت..........................................................................................................3
خواص ماهی تن...........................................................................................................3
تاریخچه کنسرو سازی...................................................................................................5
عوامل موثر در ابتلا به تپش قلب.................................................................................8
کنسرو ماهي..................................................................................................................9
ماهي..............................................................................................................................9
ويژگيهاي استاندارد فرآورده نهايي:.........................................................................11
مراحل انجام کار در آزمایشگاه...................................................................................13
فصل دوم................................................................................................................................14
مراحل تهیه کنسرو ماهی .......................................................................................15
مرحله اول : آماده سازی..........................................................................................15
مرحله دوم :آب نمک گذاری(Brining)..............................................................16
مرحله سوم: پخت اولیه precooking................................................................17
مرحله چهارم : قوطی گذاری (Packing)............................................................18
مرحله پنجم: هواگیری و عبور از تونل اگزاست(Exhausting) .......................18
مرحله ششم : درب بندی (Canclosing) ........................................................19
مرحله هفتم : اتوکلاوکردن یا فرایند حرارتی (Heat procesing)................20
واحد تحقیق و توسعه..............................................................................................22
کنترل کیفیت...........................................................................................................23
فرآیند تولید تن ماهی.............................................................................................23
فرآیند تولید کنسرو ماهی.......................................................................................24
فروش........................................................................................................................25