- حراج!
-
خانه
- تحقیق و پروژه
- خلاصه و جزوات
- آزمون های شبیه سازی شده
-
آموزش و پرورش
- جزوه چاپی منابع استخدامی آموزش و پرورش
- فایل اصلی منابع استخدامی آموزش و پرورش
- فایل خلاصه منابع استخدامی آموزش و پرورش
- فایل صوتی خط به خط منابع استخدامی آموزش و پرورش
- فایل صوتی تدریسی منابع استخدامی آموزش و پرورش
- فایل تست منابع استخدامی آموزش و پرورش
- تدریس ویدیوی استخدامی آموزش و پرورش
- پاورپوینت منابع استخدامی آموزش و پرورش
-
کافینت آنلاین
- تحقیق و پروژه
-
آموزش و پرورش
- جزوه چاپی منابع استخدامی آموزش و پرورش
- فایل اصلی منابع استخدامی آموزش و پرورش
- فایل خلاصه منابع استخدامی آموزش و پرورش
- فایل صوتی خط به خط منابع استخدامی آموزش و پرورش
- فایل صوتی تدریسی منابع استخدامی آموزش و پرورش
- فایل تست منابع استخدامی آموزش و پرورش
- تدریس ویدیوی استخدامی آموزش و پرورش
- پاورپوینت منابع استخدامی آموزش و پرورش
- خلاصه و جزوات
- آزمون های شبیه سازی شده
- مشاوره استخدامی و تحصیلی
کارآموزی کارخانه تن ماهی فدلک
فایل ورد
25برگ
اطلاعات شما به امانت نزد ما نگهداری خواهد شد ، افتخار ما اعتماد شماست.
ارسال کلیه سفارشات از طریق پست پیشتاز تا 24 ساعت بعد از خرید صورت می پذیرد.
در صورت عدم رضایت هنگام تحویل محصول امکان برگشت وجه وجود دارد.
فهرست:
فصل اول.........................................................................................................................1
تاریخچه..........................................................................................................................2
استانداردها.....................................................................................................................2
خط مشی کیفیت..........................................................................................................3
خواص ماهی تن...........................................................................................................3
تاریخچه کنسرو سازی...................................................................................................5
عوامل موثر در ابتلا به تپش قلب.................................................................................8
کنسرو ماهي..................................................................................................................9
ماهي..............................................................................................................................9
ويژگيهاي استاندارد فرآورده نهايي:.........................................................................11
مراحل انجام کار در آزمایشگاه...................................................................................13
فصل دوم................................................................................................................................14
مراحل تهیه کنسرو ماهی .......................................................................................15
مرحله اول : آماده سازی..........................................................................................15
مرحله دوم :آب نمک گذاری(Brining)..............................................................16
مرحله سوم: پخت اولیه precooking................................................................17
مرحله چهارم : قوطی گذاری (Packing)............................................................18
مرحله پنجم: هواگیری و عبور از تونل اگزاست(Exhausting) .......................18
مرحله ششم : درب بندی (Canclosing) ........................................................19
مرحله هفتم : اتوکلاوکردن یا فرایند حرارتی (Heat procesing)................20
واحد تحقیق و توسعه..............................................................................................22
کنترل کیفیت...........................................................................................................23
فرآیند تولید تن ماهی.............................................................................................23
فرآیند تولید کنسرو ماهی.......................................................................................24
فروش........................................................................................................................25