• حراج!
کارآموزی کشت و صنعت امام خمینی
search
  • کارآموزی کشت و صنعت امام خمینی

کارآموزی کشت و صنعت امام خمینی

15,000 تومان
بدون مالیات

فایل ورد

100 برگ

تعداد
موجود است

  سیاست امنیتی

اطلاعات شما به امانت نزد ما نگهداری خواهد شد ، افتخار ما اعتماد شماست.

  سیاست ارسال

ارسال کلیه سفارشات از طریق پست پیشتاز تا 24 ساعت بعد از خرید صورت می پذیرد.

  ضمانت برگشت وجه

در صورت عدم رضایت هنگام تحویل محصول امکان برگشت وجه وجود دارد.

فهرست مطالب

عنوان                                                                                                              صفحه

فصل اول: آشنایی با مکان کارآموزی.......................................................................................................... 1

مقدمه.................................................................................................................................................................. 2

1-1-تاریخچه نیشکر...................................................................................................................................... 3

1-2-تاریخچه مختصر قندسازی از نیشکر در دنیا و ایران................................................................... 3

1-2-1-قسمت اول........................................................................................................................................ 4

1-2-2-قسمت دوم........................................................................................................................................ 4

1-2-3-قسمت سوم : نیشکر و قند و شکر در کشور ایران................................................................ 5

1-3-تاریخچه نیشکر و قندسازی در شرکت کشت و صنعت امام خمینی  – خوزستان       6

 

فصل دوم:مزارع نیشکر.................................................................................................................................. 8

2-1-آماده سازی زمینها برای کشت : ( تسطیح )................................................................................ 9

2-2-عملیات کاشت....................................................................................................................................... 9

2-3-عملیات داشت...................................................................................................................................... 10

2-4-کود دهی............................................................................................................................................... 11

2-4-1-نحوه کود دهی................................................................................................................................ 11

2-5-سم پاشی............................................................................................................................................... 11

2-5-1-طریقه سمپاشی.............................................................................................................................. 12

2-7-تحقیقات کشاورزی.............................................................................................................................. 14

2-8-صنایع جانبی........................................................................................................................................ 15

 

فصل سوم:فرایند تولید شکر...................................................................................................................... 17

3-1-آسیاب.................................................................................................................................................... 18

3-1-1-واحد خام......................................................................................................................................... 18

3-2-مراحل تولید شکر از نیشکر............................................................................................................. 18

3-3-برداشت و انبار كردن نيشكر............................................................................................................ 19

3-4-شستشوي نيشكر................................................................................................................................. 20

3-5-عصاره گيري از نيشكر....................................................................................................................... 20

3-6-توزين شربت خام................................................................................................................................ 23

3-7-آهك زني به شربت خام نيشكر...................................................................................................... 24

3-8-ته نشین سازی ناخالصیها و زلال سازی شربت نیشکر............................................................. 25

3-9-تغلیظ شربت......................................................................................................................................... 26

3-10-طباخي براي توليد شكر خام........................................................................................................ 26

3-11-تصفيه شكر خام............................................................................................................................... 27

3-12-آفيناسيون شكر خام....................................................................................................................... 28

3-13-حل كردن شكر خام........................................................................................................................ 29

3-14-تصفيه شربت شكر خام.................................................................................................................. 29

3-15-طباخي براي توليد شكر سفيد..................................................................................................... 31

3-16-مراحل تولید شکر در کارخانه....................................................................................................... 32

 

3-16-1-واحد خام :.................................................................................................................................... 32

3-16-2-عملكرد واحد خام :.................................................................................................................... 33

3-16-3-توزیع شربت خام " مخلوط ":................................................................................................ 33

3-16-4-تبخیر کننده شربت  juice evaporators  :................................................................ 35

3-17-حفظ کیفیت شکر خام................................................................................................................... 42

3-18-شکر خام و معیارکیفیت آن.......................................................................................................... 45

 

          فصل چهارم باگاس.......................................................................................................... ............................46

4-1-آماده سازی باگاس.............................................................................................................................. 47

4-1-1-آماده سازی الیاف و چسب زنی................................................................................................. 51

4-1-2-فرمینگ و پرس.............................................................................................................................. 52

4-1-3-عملیات تکمیلی............................................................................................................................. 52

4-2-استفاده از باگاس در تولید سوخت................................................................................................. 56

4-3-انواع روش های فرآوری.................................................................................................................... 57

4-4-استفاده از باگاس در ساخت کاغذ و محصولات مشابه.............................................................. 59

4-5-استفاده از باگاس در ساخت مواد شیمیایی و کربن فعال........................................................ 61

 

         فصل پنجم خوراک دام.................................................................................................... ...........................63

5-1-استفاده از باگاس در خوراک دام.................................................................................................... 64

5-2-كابرد باگاس ( تفاله نیشكر ) درتغذیه دام.................................................................................... 65

5-3-استفاده از باگاس به عنوان بستر پرورش قارچ خوراکی........................................................... 66

5-4-استفاده از باگاس به عنوان مالچ و اصلاح خاک......................................................................... 68

5-5-کاربردهای دیگر باگاس:..................................................................................................................... 69

5-6-دستور مصرف مخلوط باگاس و ملاس به عنوان خوراک دام :............................................... 70

5-7-باگاس نیشکر (Sugarcane bagasse ) و كابرد آن درتغذیه دام :................................. 70

5-8-استفاده از ملاس به عنوان کود یا اصلاح کننده خاک............................................................. 71

        

         فصل ششم  ملاس............................................................................................................ ...........................74

6-1-انواع ملاس :.......................................................................................................................................... 76

6-2-ترکیبات ملاس :.................................................................................................................................. 77

6-3-کاربرد های ملاس :............................................................................................................................. 77

6-4-استفاده های ملاس در صنایع تخمیری:....................................................................................... 78

6-5-استفاده از ملاس در تولید خمیرمایه............................................................................................. 81

6-6-تولید اتانول از ملاس.......................................................................................................................... 83

6-7-استفاده از ملاس در تولید ویناس.................................................................................................. 85

 

فصل هفتم MDF  و نوپان......................................................................................................................... 87

         7-1-خردكن ها:................................................................................................................ ..........................89

7-2- شستشوي خرده چوب (در صورت نياز)...................................................................................... 90

7-3- الك كردن و طبقه بندي خرده چوب.......................................................................................... 91

7-4- ذخيره سازي در سيلوها.................................................................................................................. 91

7-5- تبديل خرده چوب به الياف:........................................................................................................... 91

7-6-تولید MDF و نئوپان از باگاس....................................................................................................... 99

7-7-MDF..................................................................................................................................................... 99

7-8-مراحل تولید MDF از باگاس:....................................................................................................... 100

7-9-نئوپان.................................................................................................................................................... 101

         

         فصل هشتم ارزیابی نتایج،مشکلات و راه حل ها.................................................... ...........................103

8-1-مشکلات و راه حلها ( بطور کلی و گذرا ) :................................................................................ 105

8-2-نظرات و پیشنهادات:......................................................................................................................... 106