{"id":78,"id_category":"78","name":"\u0645\u0642\u0627\u0644\u0647","active":"1","position":"3","description":"","id_parent":"3","id_category_default":null,"level_depth":"3","nleft":"10","nright":"11","link_rewrite":"\u0645\u0642\u0627\u0644\u0647","meta_title":"","meta_keywords":"","meta_description":"","date_add":"2023-12-26 18:25:38","date_upd":"2024-02-22 10:05:27","is_root_category":"0","id_shop_default":"1","groupBox":null,"doNotRegenerateNTree":false,"id_image":false,"id_shop_list":[],"force_id":false}

مقاله اثر تنش شوری بر اجزای عملکرد نیشکر (واریته مورد مقایسه Cp57 )

15,000 تومان
بدون مالیات
تعداد
موجود است

  سیاست امنیتی

اطلاعات شما به امانت نزد ما نگهداری خواهد شد ، افتخار ما اعتماد شماست.

  سیاست ارسال

ارسال کلیه سفارشات از طریق پست پیشتاز تا 24 ساعت بعد از خرید صورت می پذیرد.

  ضمانت برگشت وجه

در صورت عدم رضایت هنگام تحویل محصول امکان برگشت وجه وجود دارد.

نگرش جامع به مدیریت آب و خاک افزایش کارایی مصرف آب و کنترل زه آب تولیدی می توانند گام هایی مهم در تأمین امنیت پایدار غذایی کشور بحساب آید اولین محدودیتی که در استفاده از اراضی جنوب خوزستان برای کشاورزی وجود دارد شور و سدیمی بودن این اراضی است این پدیده در اثر بالا آمدن سطح آب زیرزمینی و تبخیر شدید ( به میزان ۳۱۱۸ میلی متر در سال ۱۳۹۴ در جنوب اهواز ) ایجاد می‌شود. در اقلیم‌های خشک که بخش بزرگی از آب مورد نیاز گیاه بوسیله آبیاری تامین می‌شود و آب دارای مقادیر زیادی نمک نامحلول می‌باشد.کنترل شوری موضوع مهمی در مدیریت آبیاری می‌باشد افزایش شوری خاک ناشی از آبیاری با آب لب شور یکی از عمده ترین مشکلات کشاورزی در نواحی خشک و نیمه خشک دنیاست در این نواحی کافی نبودن آب با کیفیت، وجود گرما و اقلیم بسیار خشک غالباً علت اصلی شوری می‌باشند که تولید گیاهان را در این نواحی محدود می‌کند، البته در جائیکه مقدار نمک آب تحت الارض بالاست به مدیریت آبیاری بهینه ای نیاز می باشد. باید توجه داشت که همواره آب با کیفیت مناسب در دسترس نبوده و لذا افزایش EC خاک با توجه به حجم آبیاری نیشکر حدود ۲۵۰۰۰ (متر مکعب در هکتار در سال) و شرایط جوی خوزستان (تبخیر و تعرق بالا) امری قطعی می‌باشد.

مشخصات

تعداد صفحه
17
فرمت فایل
word

احتمالا با این موارد هم علاقمند باشید